• Bercuti ke Tiara Beach Resort , Port Dickson

    Hasil pencarian di web Mudah , 01/12/2012 kami menyewa bilik studio milik persendirian 2H1M. Kami menunggunya di Pasaraya Giant di Lukut untuk mengambil kunci. Sempat jugalah kami lunch di situ. Dengan bantuan GPS, sampai juga kami walaupun agak lewat hampir jam 4.petang.

    Hujan renyai menyambut kedatangan kami
    video

    Ronda-ronda intai kawasan
    Aku tengok pun dah menarik pool dia, ni kan budak-budak 
    Sotong pun ada !
    Pemandangan dari kafe yang terdapat di situ. Mahal juga harga secawan kopi di sin huhu
    Ke Pantai Teluk Kemang untuk menemani matahari terbenam
    Kami bersarapan di sini : Gerai bawah pokok
    Lepas sarapan tak lengah terus ke water park : Kek dengan aksinya
    Muka-muka kepenatan
    Berposing sementara menunggu owner datang ambil kunci
    Ada rezki dan kelapangan masa, InsyaAllah ke sini lagi

  • You might also like

    No comments:

    Post a Comment