Monday, December 03, 2012

Bercuti ke Tiara Beach Resort , Port Dickson

Hasil pencarian di web Mudah , 01/12/2012 kami menyewa bilik studio milik persendirian 2H1M. Kami menunggunya di Pasaraya Giant di Lukut untuk mengambil kunci. Sempat jugalah kami lunch di situ. Dengan bantuan GPS, sampai juga kami walaupun agak lewat hampir jam 4.petang.

Hujan renyai menyambut kedatangan kami
video

Ronda-ronda intai kawasan
Aku tengok pun dah menarik pool dia, ni kan budak-budak 
Sotong pun ada !
Pemandangan dari kafe yang terdapat di situ. Mahal juga harga secawan kopi di sin huhu
Ke Pantai Teluk Kemang untuk menemani matahari terbenam
Kami bersarapan di sini : Gerai bawah pokok
Lepas sarapan tak lengah terus ke water park : Kek dengan aksinya
Muka-muka kepenatan
Berposing sementara menunggu owner datang ambil kunci
Ada rezki dan kelapangan masa, InsyaAllah ke sini lagi

No comments:

Post a Comment