• Jom mandi-manda di Felda Residence Hot Spring Sg. Klah, Sungkai

    Usu dan Dayah nak cari barang baik di Sogo, biasalah bila ada sales kat Sogo ni leh wat orang pempuan histeria !!

    Kami decide ke Felda Residence Hot Spring Sg. Klah, Sungkai, mak pun tak puas ke sini dulu. Aku pun suka gak ke sini dapat mandi air sejuk dan panas .




    Kami mandi air gunung dulu, Ini first time Fira mandi kolam, pada awalnya tak nak turun tapi bila dah mandi tak nak naik pula..

    Di kolam air panas . Fira berjaya mandi. Ingatkan tak tahan dengan suhu airnya. 

    Inilah cerita ringkas tentang percutian kami ke sini, Kami happy bila nampak Fira happy mandi-manda di sini...

  • You might also like

    No comments:

    Post a Comment