Monday, January 13, 2014

Chocolate Museum & Shop, Kota Damansara

 Dah 2 tahun beroperasi tapi kami baru jer tahu huhu.. Padahal tak sampai 3 KM pun lokasinya dari rumah kami. Tu pun disebabkan flyer yang aku baca di mailbox. Menarik ! Ada diskaun up to 50% , tapi...  17-19 January sahaja, Date tu kami akan pulang ker Johor. Jadi semalam 12 Januari 2014, kami terjah ke sana.


Pemandangan dari hadapan Chocolate Museum

Flyer promosi

Aku pasti ramai yang akan bergambar dengan lembu ni haha..






banyak lagi info grafik yang terdapat di sini ... maklumla.. muzium la katakan.. nak tahu lebih lanjut kena pergi ke sini.

Seterusnya kita ke kitchen mereka. Kami bertuah ada demo cara membuat coklat untuk ditontoni.




Tak sangka kami dapat merasa coklat fresh dari abang-abang chef Chocolate Museum. Tak dinafikan memang sedap coklat buatan mereka. Takde sebab kita nak banggakan coklat buatan luar.


sebagai penutup , masa untuk shopping lak. Terasa seperti di langkawi pun ada. Aku pun rambang tengok pelbagai jenis coklat ada dijual di sini.



Coklat yang cukup famous di Langkawi



Kerja-kerja pengubahsuaian bersebelahan pintu utama sedang dijalankan 

Ni jer yang kami beli wat ada-ada jer huhu

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Address: Jalan Teknologi 3/5, Kota Damansara, 47810 Petaling Jaya, Selangor
Business Hours: Monday to Sunday : 10.00 am - 5.00 pm

No comments:

Post a comment