• Ngopi di Kafe Avenue , Kota Damansara


    Kafe Avenue terletak di dalam Pasaraya Giant , Kota Damansara. Kafe ini merupakan tempat favorite kami untuk ngeteh. Bagi aku roti bakar cheese dia memang sedap, Kopi dia pun leh tahan umpp !

    Bertentangan dengan kedai buku dan pejabat pos
    Menu yang disediakan
    Milo dan Kopi
    Mee hoon goreng
    Char Kuey Teow tanpa sayur
    Nampak sedap kan ? Ya memang sedap masakan kat sini, cuma terlebih masin sedikit, sebenarnya ni bukan kali pertama, sebelum ini kami pernah minta kitchen repair balik masakan mereka sebab terlalu masin. Tak tahu lah kalau tekak kami jer rasa camtu huhu !

    Roti boom kebaboom
    Thaqif ajak selfie

  • You might also like

    No comments:

    Post a Comment