Tuesday, December 30, 2014

Ngopi di Kafe Avenue , Kota Damansara


Kafe Avenue terletak di dalam Pasaraya Giant , Kota Damansara. Kafe ini merupakan tempat favorite kami untuk ngeteh. Bagi aku roti bakar cheese dia memang sedap, Kopi dia pun leh tahan umpp !

Bertentangan dengan kedai buku dan pejabat pos
Menu yang disediakan
Milo dan Kopi
Mee hoon goreng
Char Kuey Teow tanpa sayur
Nampak sedap kan ? Ya memang sedap masakan kat sini, cuma terlebih masin sedikit, sebenarnya ni bukan kali pertama, sebelum ini kami pernah minta kitchen repair balik masakan mereka sebab terlalu masin. Tak tahu lah kalau tekak kami jer rasa camtu huhu !

Roti boom kebaboom
Thaqif ajak selfie

No comments:

Post a comment