• Shopping Baju Baby Murah -The Curve Mutiara Damansara


    Hari ini Mama nak bawa Thaqif jalan-jalan kat The Curve , maklumlah mood berjalan lum abis lagi. Nak shopping baju baby murah-murah untuk wat basahan pakai kat rumah. Ada ker baju murah kat Metrojaya ni ? Ada.. cuma tak banyak pilihan saiz.. nasib lah kalau ada.

    Thaqif dah siap Papa, Mama !
    Sampai jer sini kami cari tempat makan dulu. Pusing punya pusing akhirnya makan kat Papa Rich gak. Mungkin makan kat sini leh jadi satu DOA hehe. Dan macam biasalah menu aku dari dulu sampai sekarang kalau makan kat sini, Nasi Goreng Chicken Chop.

    Nasi goreng Chicken Chop
    Presentation yang sunggh teruja, tapi rasa tak sedap mana pun kat tekak aku hehe


    Tak cukup kat Metrojaya, sambung kat sini pulak
    2 insan bermakna dalam hidupku. 

  • You might also like

    No comments:

    Post a Comment