• Jalan-Jalan Nak Makan


    "Sabtu Ahad kuali di rumah takkan berasap", Itulah pepatah yang Mama pegang. So bila tak tahu nak ke mana atau takde tujuan apa-apa, kami akan pergi ke AEON Anggun, Rawang untuk habiskan masa. Kat sana bolehlah shopping baju Thaqif sekali.

    Apa-apahal kena lunch dulu, orang perempuan ni kalau dah terkena hantu "sales", lapar pun boleh lupa. Pilih punya pilih, kami masuk Secret Recipi sebab nampak tak ramai orang dan seat pun selesa untuk Thaqif menyusu badan nanti.

    "Thaqif kacak tak Papa ?"
    Ini jer untuk aku , Marble Cheese Cake , memang mantap dan padat cheesenya
    Bersungguh-sungguh Mama ngan Usu menikmati meal mereka
    Rupa-rupanya adik aku Sha Cat dan suaminya ada di sini juga , tapi mereka dah balik baru kami tahu. Itu pun sebab kami berkongsi menu di whatsApp family
  • You might also like

    No comments:

    Post a Comment