• Restoran Sawarabina Kota Damansara - Hidangan Nasi Arab


    Mama tak tahu nak masak apa untuk diner , jadi aku mencadangkan kami makan nasi arab jer kat restoran baru dibuka di Cova Square. Aku pun tak perasan bila restoran Sawarabina ni dibuka. Oleh kerana kami pun dah lama tak makan nasi arab, so setuju aja lah.

    Kat mana Cova Square ni? Kalau tahu Segi University kat Kota Damansara ni, so tak susah lah nak cari, Cova Square ni betul-betul bertentangan dengan Segi University. Kedai-kedai di sini pun kebanyakkannya dipenuhi oleh student dari universiti ini




    Hidangan untuk empat orang tapi makannya bertiga, dengan perempuan lak tu, memang tak abislah. Kami siap bungkus untuk dibawa balik.

    Apa pun untuk tekak kami, hidangan nya boleh tahan juga rasanya dan harganya sungguh berpatutan. Cuma kalau nak datang sini kena pergi ngan gang makan hehe
  • You might also like

    No comments:

    Post a Comment