• Kafe AHMAD & Co - Coffee + Cigar @ The Strand Kota Damansara


    Punyalah hari-hari aku antar Ela gi kerja, aku tak perasan pun lot ini sebenarnya Kafe. Sangkaku ianya Lawyer firm.

    Memandangkan aku dan Mama dah kat Giant, jap lagi nak amik Ela balik kerja, so kami plan tunggu Ela kat kafe ni sahaja. Tak jauh pun dari office nya. 10 langkah ikut jalan belakang sampai kot

    KAFE AHMAD & CO : Coffee + cigar : The Strand Kota Damansara
    Senarai menu yang ditawarkan
    Menu air yang simple tapi menarik
    Dekorasi yang simple dan urban
    Mocca vs Cappucino
    Kenyang tak ni perut aku ??
    Thaqif suka masin-masin kat fries hingga menjilat jari
    Sekali sekala boleh la ke sini. Apa pun untuk tekak aku, coffee dia ada ump !

  • You might also like

    No comments:

    Post a Comment