Friday, May 22, 2015

Kafe AHMAD & Co - Coffee + Cigar @ The Strand Kota Damansara


Punyalah hari-hari aku antar Ela gi kerja, aku tak perasan pun lot ini sebenarnya Kafe. Sangkaku ianya Lawyer firm.

Memandangkan aku dan Mama dah kat Giant, jap lagi nak amik Ela balik kerja, so kami plan tunggu Ela kat kafe ni sahaja. Tak jauh pun dari office nya. 10 langkah ikut jalan belakang sampai kot

KAFE AHMAD & CO : Coffee + cigar : The Strand Kota Damansara
Senarai menu yang ditawarkan
Menu air yang simple tapi menarik
Dekorasi yang simple dan urban
Mocca vs Cappucino
Kenyang tak ni perut aku ??
Thaqif suka masin-masin kat fries hingga menjilat jari
Sekali sekala boleh la ke sini. Apa pun untuk tekak aku, coffee dia ada ump !

No comments:

Post a comment