Tuesday, May 26, 2015

One Serambi Cafe - Bukit Jelutong Shah Alam


Sebenarnya aku dan Anas hendak lunch di Pocobox Cafe di Kapar, malangnya bila kami sampai, cafe nya tutup. Kecewa kami tak dapat merasa kelainan nasi putihnya. Harap bukan lah tutup terus.

Aku serahkan pada Anas nak makan kat mana. Asalkan menunya bertemakan wastern, sebab tekak ni dah set nak makan wastern. Anas ajak ke Bukit Jelutong , dan aku setuju jer.

One Serambi Cafe. 
Antara dekorasi yang terdapat di cafe ni
Aku memilih Rack of Lamb
Pilihan Anas : Lamb Shank
Bagi kami hidangannya memang sedap cuma portionnya agak sedikit. mungkin untuk perut kami. Harga pun masih "mampu bayar".

Bila nak balik, baru aku perasan cafe ini beralamat di Jalan Serambi U8/24 , no wonder lah nama Serambi diguna pakai. Bagi yang nak ke sini mencuba sendiri boleh menjejaknya di alamat :

One Serambi Cafe
Jalan Serambi U8/24, D'Bayu Commercial Centre,
Bukit Jelutong Shah Alam.
03-77347700




No comments:

Post a comment