• Marissa Shoppe - Kedai Barangan Bayi


    Mama ajak ke kedai Marissa Shoppe di seksyen 20 Shah Alam. Kata Mama kedai ni tengah top kat FB jual online. Ada juga sebelum ni Mama tanyakan tentang pelampung bayi untuk Thaqif, So hari ni Mama nak ke kedai jer nya terus tengok apa yang menarik dan specilnya Marissa Shoppe.

    Marissa Shoppe : Breastfeeding & Baby Product
    No 7A Pusat Perdagangan Suri Puteri Persiaran Jubli Perak Seksyen 20, Shah Alam
    Product list yang ada dijual di sini juga leh jadi panduan kepada ibu  yang bakal dan baru

    Pelbagai jenama dengan pilihan harga mengikut kempampuan masing-masing ditawarkan di sini
    Ini yang kami cari
    Kami beli yang ni satu untuk digunakan dalam stroller
    Zaman aku dulu takyah pun alat bantuan duduk ni huhu
    Alat bacaan untuk kanak-kanak berunsurkan kain
    Pelbagai jenis stroller dan baby car seat dijual di sini
    Lunch di Nasi Ayam Penyet di food court Giant Seksyen 13 Shah Alam. 
    Alhamdulillah. Ada lelaki bagi RM10 kat Thaqif
    Kenangan zaman student dulu

  • You might also like

    No comments:

    Post a Comment