Saturday, May 16, 2015

Marissa Shoppe - Kedai Barangan Bayi


Mama ajak ke kedai Marissa Shoppe di seksyen 20 Shah Alam. Kata Mama kedai ni tengah top kat FB jual online. Ada juga sebelum ni Mama tanyakan tentang pelampung bayi untuk Thaqif, So hari ni Mama nak ke kedai jer nya terus tengok apa yang menarik dan specilnya Marissa Shoppe.

Marissa Shoppe : Breastfeeding & Baby Product
No 7A Pusat Perdagangan Suri Puteri Persiaran Jubli Perak Seksyen 20, Shah Alam
Product list yang ada dijual di sini juga leh jadi panduan kepada ibu  yang bakal dan baru

Pelbagai jenama dengan pilihan harga mengikut kempampuan masing-masing ditawarkan di sini
Ini yang kami cari
Kami beli yang ni satu untuk digunakan dalam stroller
Zaman aku dulu takyah pun alat bantuan duduk ni huhu
Alat bacaan untuk kanak-kanak berunsurkan kain
Pelbagai jenis stroller dan baby car seat dijual di sini
Lunch di Nasi Ayam Penyet di food court Giant Seksyen 13 Shah Alam. 
Alhamdulillah. Ada lelaki bagi RM10 kat Thaqif
Kenangan zaman student dulu

No comments:

Post a comment