Thursday, June 25, 2015

Berbuka Puasa di Kelab Golf Seri Selangor , Petaling Jaya


Kami mengajak Siti dan Arie untuk berbuka sama. Arie mencadangkan kami berbuka di Kelab Golf Seri Selangor, katanya dekat jer dari rumah aku, jalan ke Tropicana Golf Club. Kami setuju tanpa banyak fikir.


Hampir jam 7.00 malam kami sampai, memang tak jauh pun sebenarnya, ikutkan 5 minit boleh sampai, tapi memandangkan jalam jem di kawasan pembinaan MRT maka kami menjadi lambat. Tapi mujur semuanya Arie dah setlekan. Lagipun menurutnya, kawannya ada bekerja di sini main band. Dah dapat table, kami pun merayau melihat menu apa yang special dan menarik.

Satay memang kena amik dulu hehe

Kambing golek , menu wajib ada 
Aneka jenis ikna bakar


Harga pakej berbuka buffet Ramadhan di sini mengikut kategori umur seperti berikut :

1. Dewasa = RM58 ( RM 48 jika pembelian sebelum 31 Mei 2015 )
2. Kanak-kanak 7-10 tahun = RM38
3. Warga emas 60 tahun ke atas  = RM38
4. Percuma bagi kanak-kanak bawah 6 tahun.*

 * Satu bayaran dewasa boleh membawa seorang kanak-kanak bawah 6 tahun secara percuma.



Bersama penyanyi band yang menghiburkan kami
Muka-muka kekenyangan










Terima kasih kepada pasangan adik dan adik ipar , Siti dan Arie kerana belanja kami makan berbuka puasa di Kelab Golf Seri Selangor. Semoga rezki kalian dipermudahkan dan bertambah-bertambah, AMIN.

Yang nak berbuka di sini bolehlah ke alamat berikut :

Kelab Golf Seri Selangor,
Persiaran Damansara Indah, Off Persiaran Tropicana,
47410 Petaling Jaya
Telefon : 03-7806 1111

No comments:

Post a comment