• Shopping Baju Raya Thaqif





    Jam 10.00 pagi aku dan Mama dah terpacak kat SOGO ni, semuanya kerana SOGO sedang membuat promosi untuk pakaian kanak-kanak dari 8-18 Jun 2015. Kiranya nak shopping baju raya Thaqif la ni, katanya..


    Tapi time ni tak ramai orang serbu, maklumlah hari bekerja, tambahan pula bukan minggu gaji masuk. Memang aku dah rang undang-undang untuk ke SOGO harus hari bekerja sahaja. Tak berserabut nak cari parking, pilih-memilih dan beratur tuk bayar.


     Sebelum jam 1.00 petang atau lunch hour kami dah cabut keluar dari SOGO. Malas nak mengadap jem. Lagipun lunch hour orang berpusu-pusu ke SOGO ambil kesempatan untuk shopping.


    Jam 1.15 petang kami dah sampai Giant Kota Damansara. Kami decided nak lunch kat sini sahaja. Dan oleh kerana tekak ni nak makan asam pedas, sudah pasti Restoran KweMwe menjadi pilihan.

    Asam pedas ikam kembung dan jenahak
    Asam pedas kepala ikan jenahak dari Restoran KweMwe
    Kasut raya anak bujang kami

  • You might also like

    No comments:

    Post a Comment