• Jalan TAR & SOGO Untuk Penjimatan Yang Lebih, Benarkah ?



    Hari ini adalah hari kemuncak untuk shopping persiapan raya. Kalau boleh nak setle semua termasuk barang-barang Papa dan Abah.

    Kami sampai awal juga dekat-dekat jam 10.00 pagi. So sementara cuaca masih redup, kami ke jalan TAR dahulu untuk mencari baju melayu. Tahun ni kami akan beraya di Melaka so tema warna untuk tahun ini adalah hijau.

    Mama tengah finalised  tudung tuk 3 anak daranya di Muaz
    Jalan TAR di awal pagi
    Mujur tak susah nak dapatkan baju sama warna untuk aku dah Thaqif. Kopiah untuknya pun ada cuma harga agak mahal. Mama sampai ke SOGO membebel pasal harga yang agak mahal.

    Mama bersila kepenatan, Fenomena bersila di SOGO ni time shopping raya atau SOGO card memang perkara biasa
    Inilah hasil candat kami di SOGO


  • You might also like

    No comments:

    Post a Comment