• Restoran Ayam Penyet AP, Sungai Buloh


    Mama ajak aku ke Sungai Buloh, katanya nak bagi aku surprise. Masa on the way aku cuba meneka apa yang suprise yang Mama maksudkan, ternyata tidak tepat. Memang surprise dibuatnya. Bila dah jumpa kedainya barulah Mama jelaskan, rupanya kedai menjual pakaian bayi dan kanak-kanak yang hot dijual online, rupanya dah bukak kedai offline di sini. Memang suprise apa yang Mama nak surprise kan aku haha..

     
    Tapi aku lagi tertarik dengan Restoran Ayam Penyet AP yang aku nampak tak jauh dari kedai tu. Oleh kerana perut pun dah lapar kami singgah makan di situ. Malas nak fikir lama-lama. Yang penting kedai ber air cond, Thaqif selesa.

    Mama macam nak jawab exam la pulak
    kaunter minuman
    Kami order nasi ayam penyet biasanya saja
    " Jomlah Papa shopping baju Thaqif !! "
    Pipi Thaqif mendapat perhatian staffs di sini, ada yang mencadangkan letak susu kambing segar dan ada yang cadangkan letak gincu bibir dan tepung ubi. Kami mengiakannya saja.


    Antara dekorasi yang terdapat di dalam restoran

    Kalau nak cuba ayam penyet di sini bolehlah ke alamat :  Jalan Nautika A U20/A Pusat Komersil TSB, Sungai Buloh, Selangor







  • You might also like

    No comments:

    Post a Comment