• QQ Baby Store - Kedai Barangan Bayi dan Ibu


    Bila perut dah kenyang lunch di Restoran Ayam Penyet AP tadi, kami ke kedai yang Mama surprisekan aku. Kedai QQ Baby Store. Kata Mama kedai ni top jual online pakaian baby. So skang dah buka kedai kat sini , tu yang dia surprise dan nak surprisekan aku huhu.


    Bila masuk ke dalamnya memang aku tak nafikan aku yang lelaki ni pun teruja dengan beraneka design yang dipamerkan. Yang penting murah-murah. Lehlah buat baju basahan.


    Barang-barang yang lain juga agak murah seperti stroller, walker , rocker cuma bukan dari jenama yang terkenal.




    Akhirnya Mama dapat 3 pasang baju untuk Thaqif dan sebuah rocker. Moga Thaqif setuju untuk duduk diam kat situ.

    Yang berhajat nak shopping kat sini bolehlah ke alamat : No53,55,57 Jalan Nautika A U20/ A Pusat Komersil TSB, Sungai Buloh, Selangor


  • You might also like

    No comments:

    Post a Comment