• Alhamdulillah , Anak Papa Dah Sembuh !


    Terima SMS dari nurse Doc Razlina suh hadir awal 5 hari dari yang dijadualkan kerana dia akan mula bercuti.


    Di bilik pemeriksaan Doktor Razlina , Columbia Asia Nusajaya
     Alhamdulillah, setelah pemeriksaan dibuat, Thaqif telah sembuh sepenuhnya. 

    Restoren Sedap Corner, Aeon Bukit Indah

    Habis jer appointment, kami terus ke Aeon Bukit Indah yang tak jauh dari hospital. Perut kene isi dulu, kalau makcik-makcik ni dah shopping , makan pun leh lupa. 2 kali pusing baru jumpa restoren yang sesuai tuk kami, ada yang nak wastern, ada yang nak nasi.. so Sedap Corner la jawapannya


    Piya berjaya membawa pulang seekor kura-kura, hooyey !!

    Dah abis duit beli baju, masa tuk habiskan duit kat sini lak.

    Confused ! Nak bawa Piya main ke apa ni ??
    Katanya nak layan Piya main, tapi aku tengak yang tukang bawa lak over acting haha.. maklumlah kecik-kecik dulu tak jumpa semua ni...

    Piya dengan aiskrim kegemarannya Magnum

    Thaqif dengan 1st car nya
    Alhamdulillah, nampaknya Thaqif tak cerewet untuk diletakkan dalam stroller. So tak lah susah sangant lepas ni kalau nak berjalan. Fuh lega ...
  • You might also like

    No comments:

    Post a Comment